Hoe vind ik een werkster?

Een geschikte werkster vind je op Werksters.nl op de volgende manier:

1

Zoeken

Je kunt op onze site gemakkelijk een geschikte  schoonmaakster zoeken. In onze zoekmachine kun je jouw wensen aangeven door gebruik te maken van de filters. Wij zoeken vervolgens de huishoudelijke hulpen die aan jouw wensen voldoen voor je uit.

Heb je een huishoudelijke hulp gevonden die aan je wensen voldoet? Dan kun je direct reageren op deze oproep. Na het versturen van je reactie wordt de werkster hiervan per e-mail en sms op de hoogte gesteld. De werkster neemt hierna contact met jou op. Voor het reageren op een werkster heb je een  premium account nodig.

2

Oproep plaatsen

Om sneller en makkelijker een werkster te vinden, adviseren wij om zelf ook een oproep te plaatsen. Je kunt dan gevonden worden door werksters die op zoek zijn naar werk. Je krijgt een e-mail wanneer een huishoudelijke hulp heeft gereageerd op jouw oproep.

3

Kennismaking

Nadat je contact hebt gehad kun je samen met de werkster een kennismakingsgesprek inplannen of je kunt er voor kiezen om de werkster direct aan de slag te laten gaan. Vaak wordt de eerste keer schoonmaken ook als proef afgesproken. Hierna kun je evalueren of je met de werkster door wilt of niet.

Bekijk ook onze tips voor huishoudens om zo snel mogelijk een geschikte hulp te vinden!

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden. Probeer het later nog eens.

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op Neem contact met ons op