Hoe archiveer ik mijn berichten

Je kunt je reacties niet verwijderen, maar je kunt ze wel archiveren, zodat ze niet meer tussen je andere berichten staan.

Op je mobiel kun je de conversatie waar het om gaat aanklikken, en vervolgens op de drie puntjes rechtsboven in je scherm klikken. Hier kun je kiezen voor de optie 'archiveren'. Op een laptop of computer kun je de conversatie aanvinken, en bovenaan de inbox klikken op het oranje symbool met kruisje.

Je kunt deze gearchiveerde berichten terugvinden onder het kopje 'archief' in je inbox (reacties).