Hoe kan ik inloggen?

Om in te loggen ga je rechtsboven in het menu naar Mijn Werksters en klik je vervolgens op Inloggen (op je mobiel of kleine tablet wordt het menu rechtsboven weergegeven met 3 horizontale streepjes). Vervolgens vul je jouw e-mailadres en wachtwoord in. Je kunt ook inloggen via de volgende link:

https://www.werksters.nl/overzicht/inloggen/

Heeft dit jouw vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden. Probeer het later nog eens.

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op Neem contact met ons op