Hoe kan ik een beoordeling schrijven over een werkster?

Je kunt een beoordeling schrijven over een werkster vanaf het moment dat je contact met hem of haar hebt gehad. Je klikt hiervoor op de conversatie die je met de werkster hebt gehad. Onder de informatie van de werkster staat een knop Schrijf een beoordeling. Als je hierop klikt, kun je een beoordeling schrijven.

Bezoek je onze website op een mobiele telefoon? Op je mobiel kun je de conversatie waar het om gaat aanklikken, en vervolgens op de drie puntjes rechtsboven in je scherm klikken. Hier vind je de knop Over (naam van werkster). Onder de informatie van de werkster staat een knop Schrijf een beoordeling. Als je hierop klikt, kun je een beoordeling schrijven.